Special golf event

Wil jij met jouw (management)team nuttig en leuk combineren?

Voor bedrijven die willen investeren in de inhoud, in de samenwerking en in hun medewerkers; met meer werkplezier en betere resultaten tot gevolg.

Wat als jij je team/medewerkers niet op de eerste plek zet?

In de drukte van de alledaagse praktijk valt het niet mee om stil te staan bij wat er écht nodig is in jouw bedrijf. Een verdiepingsslag op missie en visie bijvoorbeeld doe je niet tussen de bedrijven door. En ook tijd voor de broodnodige (team)ontwikkeling komt vaak op de tweede plaats. Klanten gaan voor ten slotte…

En dat is jammer, want als je niet investeert in je team of medewerkers, zie je minder betrokkenheid, minder goede samenwerking, meer kans op vertrek en een hogere kans op verzuim.

Even uit de waan van de dag

Laat dat kantoor eens voor wat het is en kom en werk samen op The Dutch, een van de mooiste golfbanen van Nederland. Op deze manier laat je de dagelijkse gang van zaken en de hectiek van het werk echt even achter je. Geen collega’s die aan je bureau staan, geen binnenkomende telefoontjes die beantwoord moeten worden, geen mails.

Rust, focus en tijd voor het team.

Samen verdiepen op één bepaald thema. Een (strategische) heisessie of bijvoorbeeld een workshop over kernwaarden van jullie bedrijf, aanspreken, feedback geven, veilig werkklimaat etc.

Kortom dat wat nodig is voor het bereiken van een betere samenwerking, betere resultaten, meer werkplezier en een lager verloop. Bekijk het aanbod

Na een dagdeel intensief bezig zijn is het vervolgens tijd voor ontspanning. Na een lekkere lunch gaan we 18 holes lopen op de Dutch. Voor de niet-golfers is er de mogelijkheid een golfclinic te volgen onder leiding van een pro. Terwijl je lekker buiten met elkaar in beweging bent, geniet van de omgeving en het golfen, kun je alles nog even laten bezinken en leer je je collega’s beter kennen. Onder het genot van een drankje en een hapje, kunnen jullie nog even lekker napraten.

Over The Dutch

The Dutch ligt centraal in Nederland, in het dorp Spijk (gemeente West Betuwe). De door topdesigner Colin Montgomerie ontworpen golfbaan, op International Championship Niveau, wordt onderhouden volgens de hoogste Europese normen. The Dutch is daarmee koploper in Nederland. Deze prachtige baan is een genot voor de ervaren, maar ook voor de gemiddelde golfer. Er zijn goede oefenfaciliteiten. Daarnaast biedt The Dutch mooie, stijlvolle vergaderlocaties aan en heeft het een goed, sfeervol restaurant.